2. Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Rallisi Teşekkür Yazısı

II.Uluslararası Paramedik Kongresi Ve Ambulans Rallisi  büyük bir coşku ile sona erdi. Ülkemizin dört bir yanından gelen katılımcıların yanı sıra, dünyanın birçok ülkesinden gelen misafirlerin olduğu kongremizde, alanında uzman konuşmacılarımızın birbirinden renkli sunumları yer aldı. Üçüncü günde 3 farklı salonda yapılan oturumlardaki ilgi mesleki heyecanın yansımasıydı.

Ambulans rallisinde son derece başarılı senaryo yazarlarının hünerli ellerinden çıkan etaplarda, yerli ve yabancı ekiplerin bilgi ve beceri yarışlarını keyifle izledik.

Bu başarının her bir adımında alınteri, özveri ve meslek aşkı  vardı.

Başta Paramedik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Serap Avcı BALCI, Nejmiye TOKER, Tolga ÜNSEL, Mustafa YILDIZ, H.Umut UĞUREL,  Esin ALTINOK KAYA olmak üzere, bilimsel programın mimarı Kongre Sekreterimiz Gürkan ÖZEL, Ralli Koordinatörümüz ve organizasyonun tümünde yer alan Serkan Atila , organizasyonun her aşamasına yetişmeye çalışan İbrahim ÇATAK’a,

Sunumlarıyla katkıda bulunan değerli hocalarımıza, etaplarda ter döken yarışmacı ekiplere, bilimsel danışma kurulunda yer alan değerli hocalarımız ve büyüklerimize, düzenleme kurulunda yer alan çalışma arkadaşlarımız ve meslektaşlarımıza, ambulans rallisi senaryo yazarları ve hakemlerine, rallide görev alan yaralı ve görevlilere, makyaj ve mulajlarıyla harikalar yaratan Hem.Kadriye ÇELİK’e,

Bildiri Değerlendirme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Cem OKTAY’ a, kongreye katılarak katkı sağlayan değerli acil tıp camiasına, Paramedik Derneği İl Komisyonlarımıza ve KKTC den gelen misafirlerimize,

Muğla İl Sağlık Müdürlüğünden başta müdürümüz Dr. Cihan TEKİN, Müdür Yrd. Dr.Eriş BAŞARAN AKÇA, Dr.Ali Burak MÜLAYİM, İlker BAY, 112 Şube Müdürü Dr.Bekir BAYAT ve her aşamada destek olan İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Emine ÖNSOY‘a, Muğla 112 Ekiplerine,