25 Mart 2017 Olağanüstü Genel Kurul Seçim Kazananı Sinan NURAL

Değerli Hocalarım,Kıymetli Meslektaşlarım,Sevgili Paramedik Adayları ve Acil Tıp Camiamız;

Gün geçtikçe büyüyen ve ülkemizin bu alandaki güzide sivil toplum kuruluşu olan derneğimiz 7.Olağan Genel Kurul sürecimizi büyük bir coşku ile tamamlamış ve bu coşkumuzu gerek yurt içi gerekse yurt dışında bulunan meslektaşlarımızla paylaşma imkanımız olmuştur.

Gördüğümüz üzere bugüne kadar yapılan en geniş katılımlı genel kurulumuzda 2412 oy kullanılmış olması mesleğimiz adına büyük bir kazanımdır.Genel kurulumuzun sağduyu ile tamamlanmasına katkıda bulunan başta divan başkanı Ahmet Hamdi ALPAKAN,divan üyeleri Turgut AYDIN,Mustafa ÖZGENÇ,Fatma GÜL,Birkan ÇARKÇIOĞLU ve divanda yer alan bütün arkadaşlarımıza,yönetime aday olan ve bu süreç içerisinde nezaketini koruyan Hasan Basri KIZILDAĞ ve ekibine,derneğimizin bu günlere gelmesinde katkısı bulunan bütün gecmiş dönem Genel Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,tırnaklarıyla kazıyarak katkı sunan gizli kahramanlara,genel kurulumuza katılım sağlayarak başta diğer aday listemizi sonrasında şahsım ve yönetim kurulumu destekleyen bütün üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Bu andan itibaren derneğimizin faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğiz. Bu kapsamda faaliyetlerimize katkı sunacak bütün hocalarımız,yöneticilerimiz,meslektaşlarımız,çalışma arkadaşlarımız ve paramedik adaylarımızı Paramedik Derneği çatısı altında görmek gücümüze güç katacaktır.

Birlik, beraberlik ve azimle daha güzel günlere.

Saygılarımla

Sinan Nural