2. Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Rallisi

Sevgili Meslektaşlarım, Çalışma Arkadaşlarım ve Değerli Acil Tıp Camiası

Paramedik Derneği kuruluşundan itibaren hastane öncesi acil sağlık sistemine fayda sağlayacak her organizasyona
destek veren, içinde yer alan ve katkıda bulunan bir dernek olarak öne çıkmaktadır. Çok ses getiren, birbirinden
başarılı ulusal ve uluslararası sempozyum ve kongre organizasyonlarını bir adım daha ileri götürerek uluslararası
bir kongre ve ambulans rallisi organizasyonu ile yeniden sizlerle birlikteyiz.

Yaptığımız bu organizasyonların acil tıp sistemine katkısı tartışılmaz ve paha biçilmez değerdedir. Bu çalışmamızda
mümkün olduğunca farklı ve merak uyandıran sunumların yanı sıra, gündemdeki sorunlarımızın da tartışılacağı
oturumlara yer verdik.Birçok ülkenin paramedikal uygulamalarını bire bir muhataplarıyla konuşup tartışacağımız
oturumların da yer alacağı kongremize Ambulans Rallisi de entegre ettik. Ulusal ve uluslararası katılımcılara mesleki heyecan yaşatmak ve yarışı izleyenlerin farklı uygulamaları bir arada görebilecekleri bir ortam yaratarak çalışmalarımızın amacına ulaşmasını sağlama arzusundayız.

Kongremiz; gündemimizde yer alan hastane öncesi acil tıp sisteminin işleyiş ve eğitim alanlarıyla ilgili aksaklık, önerilerin ve gelişmelerin tartışılacağı oturumlara ev sahipliği yapacağı gibi son derece zengin bilimsel programıyla da göz dolduracaktır. Başta bütün bu konularda söz söylemek isteyen meslektaşlarım ve çalışma arkadaşlarımız olmak üzere; hocalarımız ve yöneticilerimiz ile bütün sağlık camiasını ağırlamaktan onur duyarız.